Xbox FAQ
Online System Link


Det finns 3 program att använda för att spela "System Link" spel online GRATIS.
 • Xlink Kai
 • XBConnect
 • GameSpy Arcade

  I mitt eget tycke så är det Xlink Kai som är det bästa systemet, gemensamt med alla 3 är att man skall ha en programvara installerad på sin PC(undantag finns för Xlink Kai), denna programvara lurar xboxen att den är en annan eller flera xboxar :)

  Installationen är ganska enkel. man registrerar sig på hemsidan, tankar hem programmet och installerar, skriver in sin XTag och lösenordet för detta. sen startar man ett xbox spel med System link spel och ställer den att leta efter andra (join). Då kommer Xlink programvaran förhoppningsvis att hitta din xbox. Har du en personlig brandvägg i datorn måste du se till att den släpper igenom progrmmet. Xboxens IP adress i System Link mode är 0.0.0.1, har du en router eller liknande så behöver ingenting ställas in på den eftersom programvaran själv kommer att använda tillgängliga portar.

  Den stora fördelen med Xlink kai är att klienten kan köras på många olika system, PC, Mac, Unix, och t.om i vissa routrar t.ex Linksys WRT54G & WRT54GS genom uppdatering med hackad Firmware. Man kan välja att bara köra programmet i Engine mode och sen förlita sig på att styra det via ett externt GUI (Grapical User Interface) i t.ex XBMC (XboxMediaCenter). När man konfigurerar upp det första gången bör man köra klienten med både Engine & GUI i datorn så att man har lite kontroll och ser om man får kontakt. när den är upprättad kan man ändra läge till Engine mode och sen kan man gå till xboxen och sköta resten därifrån. I XBMC skall man ange 3 saker. Xtag , Lösenord och IP adressen till Engine, (Din PC , Mac, Unix burk (eller om du har en router med hackad firmare, Routern)

  Systemen är helt gratis och man behöver inte ens ha en chippad Xbox, det fungerar lika bra med Original
  Lista på spel som stöds

  Min XTag (Xlink Kai) är DragonSlayer ifall nån har lust att adda mig